Гранд Готель придбав приміщення на площі Ринок за 5 млн гривень

4335 0
Управління комунальної власності ЛМР продало підвальне приміщення площею 73,8 кв. м.
Фото: google-maps

Фото: google-maps

«Гранд Готель» на електронному аукціоні придбав в управління комунальної власності ЛМР нежитлове приміщення підвалу на площі Ринок, 31. Про це повідомляє Zaxid.net.

Читайте також: Як виглядатиме «Ашан» на Чорновола. Візуалізація

Площа приміщення становить 73,8 кв. м. Під час аукціону ТзОВ «Холдинг "Гранд Готель"» запропонувало у чотири рази збільшити початкову вартість лоту. Відтак компанія придбала підвал за 5 млн гривень. Після аукціону управління комунальної власності має укласти договір із компанією-переможцем.

За адресою площа Ринок, 31 розташована Кам’яниця Мазанчівська, яку збудували у XVI ст. Будинок визнали пам’яткою архітектури національного значення. 

Читайте також: Мерія судитиметься з власниками вілли на Свєнціцького

Власником ТзОВ «Холдинг "Гранд Готель"» є львівський бізнесмен та депутат Львівської міської ради Григорій Козловський. На площі Ринок, 36 йому належить ресторан «36По», який відкрили у пам’ятці архітектури місцевого значення та «Гранд Готель» на проспекті Свободи, на відкриття якого приїжджала Періс Гілтон. Крім цього, Григорій Козловський є співвласником будівельної компанії Avalon Inc., яка будує на Сихові перший львівський хмарочос та власником низки закладів у Львові та Винниках.



 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!