Григорій Козловський називає обшуки на тютюновій фабриці у Винниках замовними

16683 5
Правоохоронці проводять перевірку на підприємстві від учора.
Григорій Козловський на стадіоні. Фото fcruh.com

Григорій Козловський на стадіоні. Фото fcruh.com

Бізнесмен та депутат ЛМР Григорій Козловський прокоментував обшуки на тютюновій фабриці у Винниках. Під час брифінгу біля фабрики він назвав перевірку замовленням конкурентів, зокрема іноземних компаній.

«Учора, о 6 ранку, працівники СБУ спробували силовими методами увірватися на Винниківську тютюнову фабрику. Такі самі події відбуваються в Жовтих Водах. Фабрику перевернули з ніг на голову, цілий день були обшуки. Нам пробують приписати якісь незрозумілі історії, хоча ми є найбільшим платником податків на Західній Україні і 26-м в Україні. Не знайшли нічого, за що нас можуть звинувачувати. До нас прийшли без кримінальної справи. Претензій нема, нічого не порушили. Звинувачень теж нема, просто хтось отримав замовлення, щоби зупинити українське виробництво. Є такий пан Калюжний, і я думаю – це його робота. Не можу це стверджувати, але так може бути», – каже він.

Нагадаємо, від учора СБУ та ДБР проводять перевірку Львівської тютюнової фабрики. Їх пов’язують із виробництвом контрабандних сигарет на цьому підприємстві.

За даними системи Youcontrol, ПП «Львівська тютюнова фабрика» належить Сергію Пономареву та Андрієві Чорному. До 2016 року серед засновників фабрики був також львівський бізнесмен та депутат Григорій Козловський.

Тютюнову фабрику у Винниках неодноразово звинувачували у контрабанді цигарок. На фабриці ці звинувачення заперечували.

Додамо, що днями ДБР вилучила на Закарпатті найбільшу партію контрабандних сигарет в історії України. А сьогодні прикордонники Львівської та Волинської областей виявили 38 ящиків контрабандних сигарет.


Читайте також:
5 Липня, 2019 09:31
666 ... отак радіти отакому не обов'язково на цих шпальтах ...
4 Липня, 2019 22:04
777 Робив що хотів ))ї ось )) Нарешті!!!
4 Липня, 2019 19:17
666 ... певне що так ...
4 Липня, 2019 17:46
Львів Він гарно і швидко вчиться, все буде ОК.
4 Липня, 2019 15:00
666 ... от не слухають отакі ось "хазяї життя" порад від старших товаришів ... а вони поганого їм не радять ... наприклад -- "Скромніше треба бути.." ... а "скромність" козловського відома ... і коли (від отакої "скромності") забувають оту "таблицю ділення" , то їм замовляють конкретне навчання на конкретний термін ... Слава Україні ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!