Григорій Козловський отримав у приватну власність земельну ділянку у центрі Львова

10585 0
А також дозвіл на проекти землеустрою ще трьох.
фото з google maps

фото з google maps

Львівський депутат та бізнесмен Григорій Козловський отримав у приватну власність земельну ділянку у центрі Львова та дозвіл на виготовлення проектів землеустрою ще трьох. Відповідні документи погодили на пленарному засіданні ЛМР сьогодні, 25 квітня. Автором ухвали був депутат від фракції «Укроп» Любомир Босаневич.

Читайте також: Григорій Козловський планує відкрити медичний центр для породіль на Раппопорта

Йдеться про земельну ділянку площею 0,09 га на Дорошенка, 2, що розташована поруч із «Гранд Готелем», який також належить депутату.

Будинок на Дорошенка, 2

Крім цього, дозвіл на виготовлення проекту землеустрою надали на ділянку на Шевській, 10, площею 0,02 га, де розташована кам’яниця, яку у січні на електронних торгах придбав колишній воротар винниківського «Руху» Олександр Дяченко.

Ще два проекти землеустрою погодили на ділянки площею 0,13 і 0,05 га на вулиці Січових Стрільців, 2 та Дорошенка, 37. 4-поверховий будинок на Дорошенка, 37 у вересні торік придбало ТзОВ «Холдинг «Гранд Готель» за 16,9 млн. Додамо, що футбольним клубом та готелем володіє Григорій Козловський. 

Читайте також: У львівському парку культури планують побудувати готель Hilton

Усі ділянки надали ОСББ «Свободи, 11», кінцевим бенефіціарним власником якого, за даними Youcontrol, є Григорій Козловський. Після того, як на одній із наступних сесій міськрада погодить проекти землеустрою, ці ділянки перейдуть у приватну власність.

Додамо, що Григорієві Козловському належать ресторани «Королівська пивоварня», «36По», Cabinet та «Гранд готель». Крім цього, його та наближені до нього фірми торік купили декілька будівель та приміщень у центрі Львова, зокрема на площі Ринок та Дорошенка. Також фірми, пов'язані з бізнесменом, реконструюють територію довкола Винниківського озера.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!