Хмарно, подекуди грози. Якою буде погода у Львові в останній тиждень липня

1449 0
Синоптики прогнозують прохолодніші ночі, а вдень до 30 градусів тепла.
Фото: dollartrip.com

Фото: dollartrip.com

Весь день сьогодні, 26 липня, у Львові буде хмарним. Удень очікують дощ із грозою, проте до вечора він повинен закінчитися. Про це повідомляють на сайті Синоптика. Температура вдень коливатиметься від 24 до 26 градусів тепла, а вночі становитиме близько +18.

Похмурий ранок у Львові повільно перетече у ясний день у вівторок, 27 липня. Увечері небо знову опиниться у полоні хмар. Уранці розпочнеться дощ із грозою, який незабаром припиниться. Ввечері очікують дрібний дощ. Температурний максимум – +30 градусів.

Читати також: Куди поїхати на вихідні зі Львова: до одного з найстаріших українських міст

Хмари, які з'являться вдень в середу, 28 липня, протримаються недовго. Аж ввечері прогнозують ясну погоду. Ніч та ранок пройдуть без опадів. Удень – дрібний дощ, який до вечора повинен закінчитися. Стовпчик термометра покаже 22-27 із позначкою плюс.

Хмарно в четвер, 29 липня, буде майже увесь день. До полудня опадів не прогнозують. У другій половині дня можливий дрібний дощ, який до вечора повинен закінчитися. Температурний максимум сягне лише 25 градусів.

У п’ятниця, 30 липня, погода буде ясною, тільки ввечері на небі з'являться хмари. Без опадів, +22 – +29 градусів.

На вихідних, 31 липня та 1 серпня, синоптики прогнозують мінливу хмарність, подекуди грози. Стовпчик термометра покаже від 22 до 26 градусів із позначкою плюс.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!