Хор на сесії. Чому в обласній раді попри карантин виступали кілька десятків співаків

1152 0
У ЛОР кажуть, що переглянуть цю традицію і не створюватимуть натовпу у сесійній залі.
Скрін із трансляції засідання ЛОР

Скрін із трансляції засідання ЛОР

Попри те, що в області стрімко збільшується кількість хворих на коронавірус і діють карантинні заходи, на засідання Львівської обласної ради запросили хор – кілька десятків співаків виконали три куплети Гімну України перед початком засідання.

«Виступив Галицький академічний хор. Завжди на початку сесії співають гімн. Хор є комунальним закладом Львівської обласної ради, є декілька колективів, кожного разу інший колектив приходить. Вони дотримувалися норм – прийшли, заспівали і пішли», – прокоментував Тvoemisto.tv прессекретар голови Львівської обласної ради Володимир Телюк.

В облраді запевняють, що карантинних вимог не порушили, втім додають, що, ймовірно, переглянуть цю традицію, і не стврюватимуть натовпу у сесійній залі.

Нагадаємо, що міністр охорони здоров'я Максим Степанов відвідав Львів і заявив, що Львівщина наближається до червоної зони епіднебезпеки, за якої в області запровадять локдаун, але цього можна уникнути, якщо місцева влада введе додаткові обмежувальні заходи, щоб зупинити поширення коронавірусної інфекції. Міський голова Львова Андрій Садовий закликав львів'ян обмежити контакти, не проводити бенкетів та забав. А учора на засіданні міського штабу із боротьби з Covid-19 ухвалили, що 5-11 класи на два тижні переходять на дистанційне навчання. За минулу добу у Львівській області провели 2 289 досліджень на коронавірус, з яких 1 065 були позитивні – тобто кожен другий протестований виявився інфікованим.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!