Із 1 січня – нові податки: скільки доведеться платити українцям. Інфографіка

19678 1
Нові ставки податків, які були запропоновані як компромісні Мінфіном, можуть набути чинності з 1 січня.
Фото: telegraf.com.ua

Фото: telegraf.com.ua

Мінфін опублікував компромісний варіант Податкової реформи. Відповідно до нового варіанту, податок на доходи фізичних осіб (ПДФО) і податок на прибуток становитимуть 18%. А з 2017 року – 17%. Єдиний соцвнесок (ЄСВ) складатиме 20%.

Національна рада реформ при президентові України рекомендував уряду і парламенту прискорити проведення податкової реформи, а також прийняти необхідний пакет рішень для зміни податкових ставок з 1 січня 2016 року та поетапної зміни адміністрування податків з 1 квітня 2016 року. 

Джерело: Еспресо.ТВ, УНІАН

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
10 Грудня, 2015 11:11
Моня В кабмине и "парламенте" сидит крупный бизнес построенный на неплатеже налогов. Как пример - какая структура посмеет проверить шоколадную фабрику? А сам остальной бизнес изворачивается как может и тоже не платит. Ибо у нас есть преступление если ты в "поворотне" отказываешься сопротивляться грабежу!!! Весь фармбизнес - это рентабельность от 800% плюс кеш с аптек и депутатское кресло (Загорий "Дарница"). Поздравляю народ Украины с Яреськой!!!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!