Капела «Дударик» запрошує львів’ян на концерт до Дня матері

3467 0
У святкову програму увійдуть видатні українські та європейські музичні твори.

У День матері, 13 травня, хорова капела «Дударик» запрошує львів’ян на концерт «Мамі». Святкова програма включає композиції І. Білозіра, В. Івасюка, О. Білаша, Пучіні, Росіні, Моцарта та ін.

Українські і європейські музичні твори виконають солісти львівської, київської та європейської опер Соломія Приймак, Тетяна Вахновська, Назар Тацишин та Оксана Муха. За музику відповідатиме капела «Дударик», диригуватимуть Юрій Бeрвeцький та Дмитро Кацал.

Читайте також: Бог, правда, праця. Дмитро Кацал про різдвяні концерти, дискусії з батьком та майбутнє «Дударика»

Серед композицій на концерті прозвучать відомі «Два кольори», «O sole mio», «Черемшина» та «Non, Rien de rien». Концерт відбудеться 13 травня у Львівській філармонії, о 16:00 і 18:30 год. Квитки на перший та другий концерти можна придбати онлайн, у касі філармонії чи за номером 032 235 89 46.

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!