Карантин у Львові. Які з вишів переходять на дистанційне навчання. Оновлено

2857 0
Деякі з вишів уже визначились з тим, що переходять на дистанційне навчання.
фото: buki.com.ua

фото: buki.com.ua

В усіх областях України оголосили карантин через поширення коронавірусу. Зокрема, на три тижні, до 3 квітня, призупиняють навчання львівські дитсадки, школи та заклади вищої освіти. Деякі з вишів уже визначились з тим, що переходять на дистанційне навчання у період карантину.

Читайте також: У ВООЗ розвінчали найпоширеніші міфи про коронавірус

Йдеться про Львівський державний університет безпеки життєдіяльності України, Національний університет «Львівська політехніка», Львівський національний університет ім. Івана Франка, Українську академію друкарства, Український католицький університет та Львівський національний медичний університет ім. Данила Галицького. Про це Tvomisto.tv повідомили у пресслужбах університетів та на офіційних сторінках закладів.

На сайті Львівського лісотехнічного університету інформації стосовно карантину наразі немає.

Читайте також: Закриті школи та скасовані рейси. Усе, що треба знати про карантин у Львові і Україні

Нагадаємо, що через запровадження в Україні тритижневого карантину пробне ЗНО перенесли на квітень. Так, тестування з української мови і літератури відбудеться 4 квітня, а тестування з інших навчальних предметів – 11 квітня.

Ольга Коваль



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!