Кількість людей, які отруїлися в ресторані на Львівщині, зросла до 17. Оновлено

3582 0
Стан хворих, серед яких 6 дітей, середньої важкості.
Ілюстративне фото: beztabu.net

Ілюстративне фото: beztabu.net

Кількість людей, які отруїлися після відвідин ресторану «Панський Книш» у Куликові, зросла до 17-ти. З них 6 дітей. Про це повідомила головна епідеміологиня Львівської області Наталія Тімко.

Усі, за її словами, потрапили у Львівську обласну інфекційну лікарню з діагнозом харчова токсикоінфекція та гостра кишкова інфекція.

«Стан хворих середньої важкості. Скарги на підвищення температури тіла до 39,2-39,8 градусів, багаторазову блювоту та пронос, болі в животі», – зазначає Наталія Тімко.

Читайте також: У ресторані на Львівщині отруїлися семеро людей

Станом на 8 липня, кількість госпіталізованих уже зросла до 21 людей. З них 8 дітей. Усі перебувають у Львівській обласній інфекційній лікарні. Їх стан середньої важкості.

Нагадаємо, 4 липня хворі були на святкуванні в ресторані «Панський Книш», що в смт Куликів Львівського району. Усі вживали різноманітні страви. Фактори інфікування встановлюють.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!