Коли до Львова повернеться тепло. Синоптики назвали дати

8008 0
Ще кілька днів у Львові утримуватиметься прохолодна погода, далі трохи потепліє.
Фото: Eva Blog

Фото: Eva Blog

До кінця цього тижня у Львові та області утримуватиметься прохолодна погода. А вже зі суботи, 25 вересня, синоптики прогнозують потепління. Про це у коментарі Тvoemisto.tv розповіла синоптикиня Львівського регіонального гідрометцентру Галина Клепак.

«Незначне потепління буде вже з 24-25 вересня. Погода в останні дні цього місяця і у першій декаді жовтня буде помірно теплою, переважно без істотних опадів. Буде 4-9 градусів тепла вночі, вдень від 16 до 21 градусів тепла, а то й від 19 до 24 тепла. Дні, коли буде дощ, будуть трохи прохолодніші», – каже синоптикиня.

Натомість до суботи у Львові й області утримуватиметься холодна погода, із нічними заморозками.

У середу, 22 вересня, у Львові та області погода буде прохолодною, усе через проходження холодного атмосферного фронту. Місцями буде помірний дощ. Вітер північно-західний – 7-12 метрів за секунду. Температура вночі становитиме 2-7 градусів тепла, а вдень 8-13 градусів тепла.

У четвер, 23 вересня, синоптики не прогнозують істотних опадів. Вітер південно-західний, 9-14 метрів за секунду. Температура вночі 1-6 градусів тепла. Місцями на поверхні грунту будуть заморозки, температура опуститься нижче нуля. Вдень температура коливатиметься в межах 10-15 градусів тепла. 

У п’ятницю, 24 вересня, погода буде вітряна. Також синоптики кажуть, що буде хмарно з проясненнями, а місцями пройде невеликий дощ. Вітер південно-західний з переходом на північно-західний, поривчастий 17-22 метри за секунду. Натомість температура повітря трохи підвищиться – вночі буде 5-10 градусів тепла, а вдень 12-17 градусів тепла.

Вікторія Савіцька


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!