Коли школярі Львова та області підуть на зимові канікули

4781 0
У більшості шкіл зимові канікули розпочнуться з 24 грудня.
Фото: velychkoliudmyla.blogspot.com

Фото: velychkoliudmyla.blogspot.com

Більшість шкіл Львова та Львівщини на зимові канікули підуть з 24 грудня, а повернуться після 11 січня. Про це Тvoemisto.tv розповів директор департаменту освіти і науки ЛОДА Олег Паска.

Читайте також: У ВООЗ заявили, що закривати школи через Сovid-19 не варто

Проте, за його словами, керівники навчальних закладів мають право самостійно організувати навчальний процес, тобто визначати дати початку та завершення канікул.

«Остаточні рішення приймають педагогічні ради. Але більшість шкіл все ж розпочнуть канікули з 24 грудня, а вийдуть у школи 11 січня», – каже Олег Паска.

Нагадаємо, у Львівській ОДА вважають, що усі вчителі та діти області у навчальному закладі повинні працювати на єдиній електронній платформі. Це забезпечить синхронність та полегшить технічне забезпечення навчального процесу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!