Коли у Львові відновлять роботу кінотеатри та що показуватимуть

1674 0
Локдаун в Україні триватиме до 24 січня.
Фото: Копернік

Фото: Копернік

Після завершення локдауну у Львові відновлять роботу кінотеатри. «Копернік» запрацює з 28 січня, із 25 січня відкриються кінотеатри мережі «Планета кіно».

Читайте також: Доведеться звільняти працівників або закриватись. Як карантин вихідного дня відіб'ється на кінотеатрах

Кінотеатр «Копернік» відновлює роботу з 28 січня. Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав арт-директор «Кінопалац Копернік» Станіслав Тарасенко.

«Затягнувши паски, ми таки відкриваємось. На лютий заплановано 8 заходів: спецпокази з лекціями про Зигмунда Фрейда, Девіда Боуі, Марію Склодовську-Кюрі, «Ромео и Джульєтту». Плануємо покази фільмів Хаяо Міядзакі і Гаспара Ное, «Девід Боуї: Історія людини з зірок» і «Берлін. Александерплац», «Перспективна дівчина» і «Небезпечний елемент», – пише він.

Лютий і березень будуть місяцями випробувань, визнає Станіслав Тарасенко, втім він певен, що незабаром таки вдасться відновити допрем'єрні покази українського кіно та продовжити оренду кінозалу.

Читайте також: Неприємна загадка, або про подальшу долю кінопалацу «Копернік»

Директорка кінотеатрів «Планета Кіно» у Львові Оксана Хвальова каже, що мережа повертається до регулярної роботи, такої, як була у новорічний період, до локдауну.

«Працюємо з 25 січня. Діють обмеження стосовно 50% наповненості залу, накриваємо розсипну продукцію, слідкуємо за дотриманням карантинних вимог. Продовжуємо прокат тих продуктів, які були у новорічний період. Також у нас на сайті вже є новинки, які будуть з 25 січня», – каже вона.

Оксана Хвальова сподівається, що не буде нових посилень карантину. Нині мережа працює оптимізувавши усі процеси і витрати.

«Оптимізувалися, в такому складі сподіваємося пережити цей період, дожити до квітня, травня. Там почнуть виходити фільми, які допоможуть нам більше заробити і повернутися до розширених умов», – додає вона.

Читайте також: Найважливіша інформація про локдаун у Львові та в Україні. Де прочитати

Нагадаємо, влада не вбачає потреби продовжувати жорсткий карантин після 24 січня.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!