Компанія Фейсбук анонсувала запуск власної платіжної системи

1863 0
Поступово вона має поширитись на Месенджер, Інстаграм та Вотсап.
фото: www.ednist.info

фото: www.ednist.info

У компанії Фейсбук анонсували запуск власної платіжної системи Facebook Pay. Про це ідеться у блозі компанії.

У США вона має запрацювати вже завтра, 16 листопада, а згодом стане доступною користувачам соцмережі в інших країнах. Окрім того, платіжна система буде також інтегрована у Месенджер, Інстаграм та Вотсап. Підключити свої платіжні картки можна буде як в кожному додатку окремо, так і одночасно для всіх.

Читайте також: Чат з терміном зберігання і WhatsApp у Messenger: що чекає на Facebook

У Facebook Pay можна буде обрати і зберегти спосіб оплати один раз, а не робити це заново з кожною покупкою. Тут можна буде переглядати історію проплат, а також мати клієнтську підтримку в реальному часі (наразі лише в США).

Систему Facebook Pay можна буде використовувати для фандрайзингу, купівлі онлайн-ігор, квитків на події, для покупок з обраних сторінок, а також вона дозволить просто пересилати гроші одне одному.

Підключити Facebook Pay можна буде на своїй сторінці у розділі «Налаштування». Система підтримує більшість карток, як і система PayPal, про партнерство з якою говорять у Фейсбук.

Читайте також: Facebook може відмовитись від лайків під постами

У Фейсбук запевняють, що система гарантує безпеку даних для користувачів і моніторитиме можливий несанкціонований вхід або підозрілу активність акаунту. Користувачі також зможуть додати пін-код або використовувати біометричні дані (відбиток пальця чи face-ID) для підтвердження платежів.

Нагадаємо, у травні Україна отримала свою менеджерку з публічної політики у компанії Facebook. Нею стала Катерина Крук.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!