Політична реклама

Конгрес Галицької кухні цього року пройде в Канаді

1932 0
Конгрес галицької кухні 2014 року пройде у Канаді. Там говоритимуть про особливості кухні в Галичині, а також вчергове вручать медалі послів галицької кухні.
Фото companion.ua

Фото companion.ua

Про це tvoemisto.tv розповів львівський ресторатор та співзасновник Клубу галицької кухні Марк Зархін.

«Клуб галицької кухні минулого року був дуже активним, але цього року через фінансові проблеми Конгрес галицької кухні (який організовує клуб, – ред.) напевно пройде у Канаді. Канадці виступили з такою пропозицією», – розповів Марк Зархін.

Ресторатор вважає, що галицьку кухню потрібно розвивати, бо про неї на тривалий час незаслужено забули у ресторанному бізнесі. Однак зараз щороку, за його підрахунками, у Львові декларують відкриття до п’яти ресторанів галицької кухні, що є позитивним явищем.

Нагадаємо, раніше звання послів галицької кухні отримали письменник та дослідник історії Львова та Галичини Юрій Винничук та польський історик та організатор Днів Львова у Варшаві Томаш Куба Козловський.

Клуб галицької кухні – неурядова організація, створена у Львові 2012 року. Головна мета діяльності клубу – об’єднання людей та інституцій, зацікавлених у розвитку та популяризації галицької кулінарії. Клуб об’єднує відомих рестораторів, готельєрів, популяризаторів, журналістів та критиків.

Детальніше про Марка Зархіна читайте у проекті tvoemisto.tv «Люди Твого міста».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!