Консульство Польщі тимчасово припиняє роботу через коронавірус

17021 0
Відновити видачу документів планують із 17 серпня.
Фото: Варіанти

Фото: Варіанти

Генеральне консульство Польщі у Львові, з огляду на епідемічну ситуацію, тимчасово призупиняє роботу. Про це повідомили на сайті консульства.

Зокрема з 10 серпня не прийматимуть візові анкети як у консульстві, так і у пунктах прийому візових анкет, заяви для отримання Карти Поляка та не прийматимуть громадян у інших не невідкладних випадках.

Відновити видачу документів планують із 17 серпня. Громадяни Польщі, що опинилися у складній та неочікуваній ситуації, яка вимагає невідкладного втручання консула, зможуть зв’язатися з консульством за номером 095 2600 200. Це екстрений номер виключно для громадян Польщі.

Зазначений режим роботи може бути змінений відповідно до розвитку епідемічної ситуації. 

Додамо, що ЄС не відкрив кордони українським туристам, тож поїхати, наприклад, у Польщу можна лише за навчальною чи робочою візами, а також у інших індивідуальних випадках.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!