Концерт «Океану Ельзи» у Львові. Де придбати квитки

3069 0
17 червня на «Арені Львів» «Океан Ельзи» дасть завершальний концерт світового туру. Вхід на стадіон почнеться з 17:00. Початок заплановано на 20:00.

Квитки все ще можна придбати в касах міста або ж за посиланням. Вартість стартує від 350 грн. З 10 червня відправка квитків «Новою Поштою» чи кур’єром більше не здійснюється.

Читайте також: Як проходив світовий тур «Океану Ельзи» у цифрах

Для дітей віком до 6-ти років вхід безкоштовний без надання окремого місця. Проте взяти дитину з собою можна лише на сектори – вхід у фан-зону дозволений з 14-ти років.

Усі маршрути громадського транспорту в напрямку стадіону «Арена Львів» у день концерту підсилять додатковим транспортом, а рух продовжено до 01:00. Із 17:00 до 02:00 курсуватимуть шатл-баси.

Нагадаємо, що світовий тур на підтримку 9-го альбому «Без меж» «Океан Ельзи» почав ще у 2016 році з благодійного концерту в Маріуполі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!