Львівський лікар встановив український прапор за 30 км від Криму

1926 0
Щоб встановити прапор на острові Джарилгач, львівський лікар ніс три дні ніс його узбережжям.
Фото: Арсен Ільїн

Фото: Арсен Ільїн

Лікар-анестезіолог львівської лікарні ОХМАТДИТ Арсен Ільїн встановив український прапор на острові Джарилгач, всього за 30 км від Криму. Таку ідею львів’янин втілив, будучи на відпочинку. Про це повідомляє пресслужба лікарні у Facebook.

Разом з друзями лікар вирішив відправитися на острів Джарилгач, який, до речі, є найбільшим в Україні та Чорному морі. До місця призначення група йшла три дні та пройшла весь острів – від Скадовська до Лазурного. На воді львів’яни пересувалися на катері, а на материковій частині – пішки.

«Джарилгач – безлюдний острів, там постійно ніхто не живе, тільки цей монах. До речі, він зі Львова. Три доби ми несли прапор узбережжям. На крайній день підняли його над помешканням монаха. За 30 км від Криму він майорітиме щодня. Той прапор, який був на маяку, уе знищився, то ми зі своїм прибули якраз вчасно», – каже Арсен Ільїн.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!