Політична реклама

Літні майданчики у Львові облаштовують з порушенням

3006 0
Більшість майданчиків, які споруджують львівські ресторани, не відповідають заявленим проектам.

Через це вони не лише заважають пішоходам, а й перешкоджають роботі медиків та пожежників. Пожежа в центрі міста може стати неабияким викликом для вогнеборців, повідомляють Головні новини Львова.

Об'їхати майданчик, можна по тротуару, втім якщо пожежа станеться на третьому - четвертому поверсі, вогонь доведеться гасити зсередини, - розповів Сергій Пехник, начальник оперативно-координаційного центру обласного управління ДНС. Щоб розгорнути автодрабину теж не вистачить місця.

Правилами передбачено, що між майданчиками повинно бути три з половиною метри для вільного пересування спецавтівок. Втім у гонитві за клієнтом, норм дотримуються не всі підприємці.

Не ставити майданчиків, за словами підприємців, також не вихід. Після революційної зими це мало не єдиний спосіб залишитись у грі.

Вартість майданчика повертається уже за два-три роки. В літню пору деякі заклади зі столиками на вулиці зароблять на п'ятдесят відсотків більше, ніж зазвичай.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!