ЛОДА та ЛМР просять Кабмін послабити карантин. Що пропонують

2208 0
Ринкам обіцяють дозволити працювати вже завтра.
Фото Марії Стахів

Фото Марії Стахів

Львівська обласна державна адміністрація та Львівська міська рада звернутися до Кабміну з проханням послабити карантинні обмеження.

Читайте також: Втрати і шанси. Чи залишиться Львів туристичним містом

Депутати ЛМР озвучили своє звернення на сесії сьогодні, 28 квітня. Зокрема місцеві депутати просять відкрити ринки та послабити карантин для підприємців, які перед сесію пікетували приміщення Шевченківської РА із проханням напрацювати механізм їх підтримки.

Водночас голова ЛОДА Максим Козицький під час селекторної наради звернувся до прем`єр-міністра України Дениса Шмигаля із пропозицією щодо послаблення низки карантинних заходів. Зокрема він запропонував зняти обмеження на відвідування парків, скверів, зон відпочинку, лісопаркових та прибережних зон (окрім дитячих майданчиків). Окрім цього, дозволити роботу закладів громадського харчування та кав’ярень із обслуговуванням на виніс, а також роботу готельних закладів.

За словами Максима Козицького, від завтра уряд дозволить роботу продовольчих ринків, а наступної середи прийматимуть рішення про додаткові послаблення карантинних заходів.

Читайте також: Бізнес за командою не працює. Роман Матис про поани уряду та інвесторів під час карантину

Нагадаємо, що загальнонаціональний карантин триватиме до 11 травня. Уряд оприлюднив план виходу з карантину, що передбачає п’ять етапів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!