Вітрини Львова прикрасили до свят. Добірка атмосферних фото

2162 0
Конкурс на найкраще новорічно-різдвяне оформлення вітрин у Львові відбувається щороку.

Тvoemisto.tv підготувало добірку атмосферних фото міста, яке прикрасили напередодні свят. Незабаром у місті оголосять пересожця конкурсу на найкраще новорічно-різдвяне оформлення вітрин. Завтра, 18 грудня останній день, коли можна подати заявку на участь у ньому. 

Читайте також: У Львові визначили переможців конкурсу найкращих різдвяних вітрин. Фото

 

 

 

Нагадаємо, від 10 до 18 грудня у Львові відбувається щорічний конкурс на найкраще новорічно-різдвяне оформлення вітрин. Переможці конкурсу отримають грошові винагороди: за 1 місце – 25 тис грн, за 2 – 15 тис грн, а за 3 – 10 тис. грн. На участь у конкурсі можуть подаватися заклади, які знаходяться у центральній частині Львова.

Для цього потрібно подати звернення до Центру надання адміністративних послуг та/або надіслати пакет документів на електронну скриньку міського Центру підтримки підприємництва: [email protected]. У листі має бути заява із даними із фото, зроблені щонайменше з трьох різних ракурсів у світлу та темну пору доби у хорошій якості та з високою роздільною здатністю (подавати слід на диску або USB флеш-носії).

Детальніше про конкурс та зразок заяви можна переглянути за посиланням.

Фото Лілії Мазур 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!