Львівська лікарня швидкої допомоги отримає обладнання від польських колег

2431 0
Також її лікарі пройдуть курс навчання із сертифікованими за європейськими стандартами інструкторами.
фото: dyvys.info

фото: dyvys.info

Львівська лікарня швидкої допомоги отримає від екстреної служби повітряної авіації Польщі сучасне обладнання. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Обладнання дозволить проводити швидку діагностику та рятувати пацієнтів у станах загрози життю. Також львівських лікарів навчатимуть 30 викладачів, сертифікованих за міжнародними стандартами ACLS і PALS для надання невідкладної допомоги дорослим і дітям, та ITLS – для надання допомоги при травмах.

Читайте також: Львівщина планує закупити близько 2,5 тисяч тестів на коронавірус

Співпраця львівської лікарні швидкої допомоги та екстреної служби повітряної авіації Польщі відбувається у межах проєкту «Покращення локального і регіонального потенціалу системи екстреної медицини в Україні», що підтримує МЗС Польщі. У її межах також закуплено обладнання для проведення навчань в умовах медичної симуляції з екстреної медицини на базі львівського медуніверситету для лікарів та інтернів.

Нагадаємо, у лютому львівська лікарня швидкої допомоги отримала головного лікаря. Ним став Олег Самчук із Ковеля. А днями в лікарні провели першу трансплантацію нирки.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!