Львівські акробати потрапили у трійку найкращих на національному чемпіонаті

2263 0
За найвищі національні нагороди змагались понад 350 учасників з 8 областей.
Фото: з Інтернету

Фото: з Інтернету

Львівські акробати потрапили у трійку найкращих на Командному чемпіонаті України зі стрибків на акробатичній доріжці.Про це повідомили в управлінні молоді і спорту ЛОДА.

За найвищі національні нагороди змагались понад 350 учасників з 8 областей. Львівщину на змаганнях представляли вихованці Львівської дитячо-юнацької спортивної школи імені Віктора Чукаріна та Дрогобицької дитячо-юнацької спортивної школи імені Івана Боберського.

Золото змагань виборола команда дівчат у складі Ліліани Кіцери, Євгенії Жгути та Анни Марії Вагіли. Тренують спорстменок Богдан Голотко, Юрій Кізло, Жанна Жгута, Оксана Жгута, Тетяна Вагіла та Михайло Трофіменко.

Читайте також: 10-річна тенісистка з Львівщини перемогла на престижному світовому турнірі

Команда хлопців зупинилась за крок до медалей, однак в індивідуальному заліку вихованці дрогобицької школи акробатики таки увійшли до числа найкращих: Віталій Войтів став другим, а Олег Мазурик третім. Тренують атлетів Роман Веклюк та Михайло Трофіменко.

У загальнокомандному заліку збірна Львівщини виборола друге місце.

Фото: ЛОДА



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!