Львівські студенти-медики через карантин складатимуть літню сесію дистанційно

2015 0
Відповідний наказ видав ректор Львівського національного університету імені Данила Галицького.
фото: vnz.univ.kiev.ua

фото: vnz.univ.kiev.ua

Студенти Львівського медуніверситету цьогоріч складатимуть літню екзаменаційну сесію за розкладом, як і планувалось, але робитимуть це онлайн. Про це ідеться на сайті університету.

Студенти усіх факультетів ЛНМУ складатимуть іспити на платформі misa. Час онлайн-іспиту – 120 хвилин, тривалість екзаменаційного тесту – 90 хвилин, ідеться в наказі ректора Бориса Зіменковського.

Читайте також: В Україні з 1 вересня подорожчає навчання за контрактом для 38-ми спеціальностей

Завідувачі кафедр університету мають до кінця квітня розробити екзаменаційні тестові завдання різного рівня складності та ситуаційні задачі для проведення екзаменів і диференційованих заліків в режимі онлайн. Також вони мають наповнити прикладами для студентів екзаменаційну дистанційну платформу та попередити студентів.

Оцінювання онлайн тестування проводитиметься автоматизовано з подальшим експортом, візуалізацією та аналізом результатів у програмі Еxcel і зберігатиметься в електронному вигляді з дублюванням на паперових носіях.

Оцінку з дисципліни виставляти у відомість відповідно до вимог «Положення про організацію освітнього процесу у ЛНМУ імені Данила Галицького» та «Критеріїв, правил і процедур оцінювання результатів навчальної діяльності студентів у ЛНМУ імені Данила Галицького».

Забезпечити роботу системи та верифікацію студентів має відділ інформаційних технологій університету. Цей же відділ має проконсультувати студентів і викладачів.

Читайте також: Звідки їдуть іноземні студенти до Львова. Інфографіка

Нагадаємо, у звязку з карантином в Україні усі вищі навчальні заклади із 12 березня перейшли на дистанційне навчання. Наразі карантин через пандемію коронавірусу в Україні триває, згідно з постановою уряду, до 24 квітня. Утім, не виключено, що його продовжать, оскільки на 20-ті числа квітня очікують пік захворюваності.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!