Львівські виші планують провести літню сесію в онлайн-форматі

1261 0
У разі «червоної» зони епіднебезпеки складатимуть сесію онлайн і студенти Національного університету «Львівська політехніка».
Фото: Віктор Гальчинський

Фото: Віктор Гальчинський

Залікова та екзаменаційна сесії у Львівському національному університеті ім. Івана Франка відбудуться в онлайн-форматі. Так, 9 квітня 2021 року ректор вишу підписав відповідний наказ про Тимчасовий порядок організації та проведення заліково-екзаменаційної сесії й атестації здобувачів вищої освіти із застосуванням дистанційних технологій. Про це повідомляє студентський уряд Франкового університету.

Окрім цього, у разі «червоної» зони епіднебезпеки складатимуть сесію онлайн і студенти Національного університету «Львівська політехніка». Як уточнили в пресслужбі закладу вищої освіти в коментарі Tvoemisto.tv, у такому режимі вже відбулися державні іспити в студентів 4 курсу.

Читайте також: Деякі львівські школи навчатимуться до липня 2021 року

Однак, якщо Львівська область найближчим часом перейде одразу в «жовту» зону, то офлайн-формат можуть відновити.

Нагадаємо, що з 15 березня у Львівському національному університеті імені Івана Франка знову запровадили тимчасовий перехід на дистанційне навчання, так само продовжили карантин у «Львівській політехніці».

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!