Львівській лікарні швидкої допомоги виділять 20 мільйонів гривень

2039 0
Окрім того, понад 5 млн гривень виділять на викуп стадіону «Торпедо».
фото: dyvys.info

фото: dyvys.info

20 мільйонів гривень виділять з бюджету розвитку міського бюджету Львова для лікарні швидкої медичної допомоги, що на вулиці Миколайчука, 9. Відповідне рішення ухвалив виконавчий комітет ЛМР сьогодні, 19 лютого, під час внесення змін до бюджету розвитку на 2020 рік.

Окрім того, понад 5 млн гривень виділять на викуп стадіону «Торпедо», а 600 тис. грн передбачать для часткового завершення ремонту у приміщеннях 80-ї бригади.

Читайте також: Завдання вижити: як рятують львів'ян у Лікарні швидкої допомоги

Також у межах змін планують виділити кошти на висадку дерев для кожного району міста та на ремонт вул. Пилипа Орлика.

Нагадаємо, що головним лікарем лікарні швидкої допомоги Львова призначили Олега Самчука. Раніше Олег Самчук очолював Ковельську центральну міжрайонну лікарню, де у грудні 2019 року провели першу операцію із трансплантації серця, а пізніше – трансплантації нирок. Зараз у лікарні готуються до проведення трансплантації печінки.

Христина Гоголь


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!