Львівських медиків запрошують на онлайн-прощу до Крехова

1960 0
Архиєрейську Божественну Літургію очолить Владика Степан Сус.

У суботу, 13 червня, медиків запрошують на Всеукраїнську прощу до Крехова. Організовує подію Комісія у справах душпастирства охорони здоров’я УГКЦ. Через карантинні обмеження у події закликають брати участь онлайн, але за бажанням можна буде долучитися особисто із дотриманням усіх засобів захисту. Про це повідомляє Духовна велич Львова.

Архиєрейську Божественну Літургію очолить куріальний єпископ Києво-Галицького Верховного Архиєпископа Владика Степан Сус. Моління відбуватиметься на подвір’ї монастиря з дотриманням дистанції. До місця прощі прочани діставатимуться на власних авто. Транслюватимуть прощу на Живому ТБ.

Читайте також: Що загрожує винним у знищенні розписів у церкві на Львівщині

Програма буде короткою. У ній передбачили Святу Літургію, благословення архієрея, слово архієрея  до медичних працівників і слово голови Комісії душпастирства охорони здоров’я. Після основної програми прочани зможуть у маленьких групах прогулятися на прилеглій до монастиря території, провідати Хресну Дорогу, пройтися лісом до джерела.

«Але важливо, щоб у такій групі було не більше 10-ти осіб», – кажуть організатори.

Усіх прочан, які захочуть на живо долучитися до духовної події, просять уважно поставитися до свого здоров’я і за найменших симптомів: кашлю, температури, залишитися вдома.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!