Трьом львівським призерам Олімпіади-2020 подарують по квартирі

2920 0
Квартири отримають троє олімпійців зі Львова – Олена Старікова, Алла Черкасова та Станіслав Горуна.
Фото: З відкритих джерел

Фото: З відкритих джерел

Троє львів’ян, які вибороли медалі на літніх Олімпійських іграх в Токіо, отримають від міста подарунки. За «срібло» та дві «бронзи», які здобули львівські спортсмени Олена Старікова, Алла Черкасова та Станіслав Горуна, призери отримають від мерії по квартирі. Про це сьогодні, 9 серпня, йшлося на Львівському міськвиконкомі.

Читайте також: Хто із львівських спортсменів виборов медалі на Олімпіаді у Токіо

Оскільки між золотом, сріблом і бронзою – «мікрони різниці», львівські спортсмени отримають приблизно однакові помешкання.

Нагадаємо, вчора у Токіо (Японія) завершились ХХХІІ Олімпійські ігри. За підсумками змагань троє львівських спортсменів отримали медалі: велогонщиця Олена Старікова здобула «срібло», а борчиня Алла Черкасова та каратист Станіслав Горуна вибороли по «бронзі».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!