Львівський аеропорт знову увійшов до трійки лідерів за кількістю польотів

2526 0
У липні львівський аеропорт обслужив 251 тисячу пасажирів.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького знову опинився серед лідерів за кількістю виконаних польотів. У липні «повітряні ворота» Львова прийняли 251 тисячу пасажирів, зайнявши друге місце в рейтингу, повідомляє avianews.com.

Читайте також: У Львівському аеропорту вакцинуватимуть не лише пасажирів

Найбільший пасажиропотік серед українських аеропортів має Бориспіль – 1 млн 168 тис. На другому місці Львів – 251 тис. пасажирів, а на третю сходинку вийшов аеропорт Жуляни – 186,9 тис. пасажирів.

Загалом українські аеропорти пропустили через свої термінали 2 млн 62 тис пасажирів. З них ТОП-3 «повітряних воріт» зайняли 77,9% авіаційного трафіку України.

Зазначимо, що в липні два львівський та харківський аеропорти перевищили свої показники до карантину. Аеропорт у Львові обслужив на 3,1% бльше пасажирів, ніж у липні 2019 року. А в Харкові цей показник перевищив докризовий на 13%.

Нагадаємо, у Львівському аеропорту, поблизу старого терміналу, планують облаштувати автостанцію.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!