Львівський «Охматдит» отримав обладнання для лікування діток із вадами серця. Фото

2199 0
Кошти на апаратуру зібрали в межах проєкту «Дитяча надія».

Учора, 20 серпня, львівська обласна клінічна лікарня «Охматдит» отримала обладнання для діагностики та лікування пацієнтів з кардіологічною патологією. Про це ідеться на фейсбук-сторінці лікарні.

«Саме в нашій лікарні перебувають діти з вродженими вадами серця з усієї Львівської області. Щиро дякуємо небайдужим громадянам та соціально відповідальному бізнесу за допомогу нашим пацієнтам!», – ідеться в дописі.

Читайте також: Заради безпеки пацієнтів. Львівський «Охматдит» отримав нову допомогу

Торік у листопаді Українська біржа благодійності та «Київстар» започаткували проєкт «Дитяча надія» для допомоги лікарням, де перебувають дітки з хворобами серця та онкологією. Цьогоріч у серпні допомогу у межах проєкту отримав львівський «Охматдит».

Як ідеться на сторінці проєкту, лікарня отримала датчик секторний 3Sc-RS для ультразвукового апарату, що вийшов із ладу та не підлягав гарантійному обслуговуванню, а також – електрокардіограф МІДАС 6/12 I з комплектацією до нього. Це обладнання дозволить діагностувати кардіологічні захворювання у дітей більш якісно та більш швидко рятувати маленьких українців.

Вартість обладнання становить 147,5 тис. грн.

Фото: Охматдит


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!