Львівський перинатальний центр закрили на плановий ремонт та дезінфекцію

1593 0
Породіль перинатальний центр почне приймати лише з 25 січня.
Photo by Isaac Quesada on Unsplash

Photo by Isaac Quesada on Unsplash

Від сьогодні, 11 січня, Львівський обласний клінічний перинатальний центр, що на вул. Дж. Вашингтона, тимчасово не прийматиме вагітних та породіль. Повноцінно роботу медзаклад відновить лише зранку 25 січня. Про це Тvoemisto.tv розповіла директорка Перинатального центру Марія Малачинська.

Читайте також: Як жінці подбати про своє здоров’я після пологів

За її словами, Центр закрили через проведення ремонтних робіт системи електропостачання та планову дезінфекцію.

«Наразі ще всі акушери, неонатологи, медсестри та інші медпрацівники на роботі. На сьогодні у пологовому перебуває 40 породіль. Їх виписуватимемо поступово. Інших не приймаємо», – каже Марія Малачинська.

Як пояснила директорка Перинатального центру, вагітних та роділь Львова, а також вагітних та роділь з загрозою передчасних пологів та передчасними пологами Львова та області прийматиме пологове відділення 3-ї міської лікарні, що на вул. Раппопорта. Вагітним з екстрагенітальною патологією та імуноконфліктною вагітністю допомогу надаватимуть у пологовому будинку №1, що на вул. Мечникова.

Читайте також: Відремонтований пологовий на вулиці Некрасова планують відкрити за кілька місяців

Нагадаємо, що у Львові завершують будівництво та устаткування другої черги Львівського обласного перинатального центру – гінекологічного корпусу, а пологовий на вулиці Некрасова відкриють навесні. 

Ольга Шведа


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!