Львівський завод ЛОРТА місяць простоював. У чому причина

2176 0
Через борги тут відключили електроенергію.
Фото: Таня Турчина

Фото: Таня Турчина

Львівський державний завод «Львівське об’єднання радіотехнічної апаратури» (ЛОРТА) майже місяць працював в обмеженому режимі роботи. Причина – відсутність фінансування оборонного замовлення. Про це повідомляє ЛОДА.

На підприємстві були заблоковані рахунки, відтак графік роботи був обмежений. Через борги відключили електроенергію.

Заборгованість перед підприємством становить 11 млн грн.

Читайте також: У Львові розроблять проєкт реконструкції палацу культури заводу «ЛОРТА»

«Ми неодноразово звертались у Кабінет Міністрів, Міністерство оборони щодо питання виплати по оборонному замовленню. Адже це робота важливого підприємства, зарплата працівників. Найближчим часом питання фінансування має бути вирішене. Електроенергію на підприємство подали ще 31 грудня, завод готовий до роботи», – наголосив перший заступник голови ЛОДА Андрій Годик.

ЛОРТА – львівський завод радіотехнічної апаратури, апаратури зв’язку спеціального призначення. Підприємство входить до складу українського оборонного промислового комплексу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!