Львів’ян кличуть на фестиваль фарб у Парк культури

4443 0
У суботу у Парку культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького відбудеться фестиваль фарб «Holliwood». Організатори обіцяють фотозони, шоу-програму, концерти та багато іншого.
фото: Зі спільноти фестивалю у соціальні мережі

фото: Зі спільноти фестивалю у соціальні мережі

Фестиваль фарб розпочнеться о 13:00 16 липня. Як зазначають організатори свята, «Holliwood» - «це гармонійне поєднання нестримних кольорових веселощів, різноманітних цікавинок і музики!». У програмі заходу вже зазначені музичний концерт, танцювальний флешмоб та кольоровий салют. Крім того, на території фестивалю можна буде зробити безкоштовне фото.

Читайте також: Сьогодні стартує «Ніч у Львові». Програма першого дня фестивалю

Під час «Holliwood» обіцяють також одружувати відвідувачів. Для того, аби стати чоловіком та дружиною просто на фесті, організатори радять вам такі дії:

1. Вирішуєте, з ким хочете укласти фіктивний, але кльовий шлюб (якщо немає пари або трійки, можна одружуватися на першому зустрічному, своїй роботі, Меган Фокс або стільці)

2. Вбирайтеся у відповідний одяг і приходьте 16 липня до парку Культури якомога раніше (бо, як і всі РАГСі, ми працюємо мало (10-14) і приймаємо обмежену кількість людей - поки вистачить бланків).

3. Берете з собою друзів, батьків і співчуваючих (за бажанням).

4. Знаходьте столик з реєстрацією.

5. Займаєте чергу.

6. Дочекавшись свого часу розписуєтесь, вимовляєте клятву (якщо захочете), приймаєте поздоровлення, фотографуєтеся.

7.Уважно слухаєте оголошення ведучого, берете участь в конкурсі для молодих, і у вас буде шанс отримати приз.

Вхід на фестиваль безкоштовний. Ціну за пакетики з фарбою необхідно уточнювати безпосередньо на локації.

Читайте також: Львів'ян запрошують на сніданок у парку із джазом та майстер-класами

Опублікувала Ганна Беловольченко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!