Львів'ян кличуть на міське прибирання до Великодніх свят. Інтерактивна карта місць

1287 0
Мерія створила інтерактивну карту локацій, на яких відбуватиметься міське прибирання до Великодніх свят
Фото: Роман Балук

Фото: Роман Балук

Сьогодні, 24 квітня, на різних локаціях у всіх районах відбудеться міське прибирання до Великодніх свят. До участі у прибиранні, яке відбуватиметься із дотриманням карантинних обмежень, запрошують усіх охочих мешканців Львова та Львівської МТГ.

Читайте такожНа вулиці Бандери у Львові почали зрізати дерева. Фотофакт

Для зручності мешканців управління екології та природних ресурсів спільно з районними адміністраціями напрацювало інтерактивну карту, на якій зібрано місця, зокрема важкодоступні території, які особливо потребують прибирання.

За словами керівниці управління екології та природних ресурсів Олександри Сладкової, проблемні локації напрацювали через запити на Гарячу лінію, дізнавшись у працівників парків та через соцмережі.

«Хочу нагадати, що у нас більше 30 парків, і такі локації є далеко не у кожному парку, але є і такі парки, де таких локацій 2-3, наприклад, Білогорща, Погулянка чи Горіховий гай. Також я запитала у людей у соцмережах про такі локації, і мені відповіло близько 50 людей. Я була приємно здивована, що майже всі ці локації я почула і від районних адміністрацій», – каже Олександра Сладкова.

Нагадаємо, мешканці можуть долучатись, прибравши власні прибудинкові території, дитячі майданчики чи висадивши квіти. Також у межах міського прибирання території озеленять.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!