Львів’ян кличуть на публічну консультацію щодо можливого будівництва крематорію

2482 0
Із 13 цвинтарів у Львові поховання можливі лише на трьох.
Фото: Олександра Бодняк

Фото: Олександра Бодняк

У четвер, 19 вересня, львів’ян запрошують долучитись до публічної консультації щодо можливого будівництва крематорію у Львові. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Консультація відбудеться о 17:00 в приміщенні конференц-залу управління туризму Львівської міської ради на вул. Руській, 20.

У міськраді кажуть, що із 13 цвинтарів Львова поховання здійснюються лише на трьох, а на одному – дохоронення. Тож громаді варто обговорити питання браку місць для захоронення.

Читайте також: Окремий світ, або Все, що треба знати про поховання у Львові

Під час консультації говоритимуть про те, як вирішити питання із розростанням цвинтарів у Львові і які джерела фінансування мають бути залучені.

Учасниками публічної консультації будуть помічниця заступника міського голови з гуманітарних питань Катерина Калущак, директор КУ Інститут міста Олександр Кобзарев, викладач соціології Українського католицького університету Дмитро Миронович, координатор Екологічної ініціативи Львівщини «Чисте місто» Олег Котис та отець Лука Михайлович.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!