Львів’ян кличуть на велофестиваль у Парк культури. Програма

2463 0
У суботу та неділю, 11-12 червня, у Львові у Парку культури імені Богдана Хмельницького відбудеться масштабний фестиваль «ВЕЛОПАРК». Тематичні заходи розпочнуться у суботу о 10:00 годині ранку.

«ВЕЛОПАРК» вдруге збирає у Парку Культури всіх львівських любителів велосипедів: від аматорів до спортсменів, від дітей до дорослих. У фестивалі візьмуть участь ті, хто користується велосипедом щодня, і ті, хто сідають на нього раз на рік. Всі вони зберуться разом на особливому фестивалі аби показати, що велосипед це – не просто засіб пересування, це стиль життя, стиль здорового та успішного життя у колі однодумців»,  – інформують організатори «ВЕЛОПАРКу»

У програмі велосипедних активностей фестивалю: велозаїзд супергероїв; змагання з гірського велосипеду; третій Чемпіонат України з велотріалу; вело-конкурси та вікторини; веломайстерня та прокат велосипедів; велоквест; навчання їзди на велосипеді; дитяча зона від вело-клубу «Колесо Вітрів»; виготовлення кастом-велосипеда від Franky Kustom Family; змагання з Mini Urban Downhill; ранкова його з велосипедом; катання нічним Львовом. 

«Протягом двох днів Парк Культури стане оазою сильних та амбітних українців, які підкорюють нові горизонти й не бояться вчитись чомусь новому», – запевняють організатори.

Нагадаємо, 28 та 29 травня, у Центральному Парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького відбулося перше у Львові Свято бороди

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!