Львів’ян просять долучитися до закупівлі та роздачі їжі безхатькам та потребуючим

2693 0
Щотижня тут годують та роздають одяг всім потребуючим.
Фото: Сергій Канюка

Фото: Сергій Канюка

Львівський благодійний Фонд «Там де живе надія», поблизу Церкви Різдва Пресвятої Богородиці, що на Сихові, практично щотижня готує страви для людей старшого віку, безхатьків та роздає одяг. Цього разу, як зазначили у фонді, доєдналося чимало людей-волонтерів, які допомогли у роздачі продуктів та страв.

Читайте також: Львів’ян запрошують долучитись до збірки необхідних речей дітям з дитбудинків

Людей годували першими, другими стравами, салатами, варениками, палюшками, сосисками, яйцями, хлібом, печивом, чаєм, яблуками, бананами, абрикосами, персиками. Також потребуючим роздавали одяг.

Цього разу організаторів вразив американець, який йшовши повз вирішив також допомогти.

«Він поклав сумку, вдів маску і рукавиці та почав роздавати сосиски. Такі моменти нас дуже радують, було надзвичайно приємно, що людина отак зразу взялася допомагати іншим», – зазначається у повідомленні.

Для тих, хто хоче долучитися до збору продуктів, варто написати їм на сторінку.

Фото Сергія Канюки


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!