Львів’ян просять долучитися до збору шкільних портфелів для дітей з багатодітних сімей

1297 0
На Львівщині триває благодійна акція «Наповни портфель школяра».
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

Спілка багатодітних сімей Львівщини «Щаслива родина» закликає небайдужих доєднатися до акції «Наповни портфель школяра» та допомогти закупити необхідне шкільне приладдя для дітей з багатодітних сімей. Про це організатори повідомляють у Facebook.

«Знаємо, що потреби зараз є у кожного, але є сім’ї в край важкому стані, що дуже сильно потребують нашої підтримки. За попередні роки ми з вашою допомогою зімогли забезпечити багатодітні сім’ї, особливо родини у важких життєвих обставинах та сім’ї в районах необхідними канцтоварами перед навчальним роком», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Медогляд перед школою. У яких лікарів потрібно обов’язково пройти огляд і кому

Як долучитися до акції:

  • Ви можете закупити нанеобхідніше на свій розсуд та за власними можливостями (олівці, зошити, альбоми, фарби, ручки, пластилін тощо).
  • Якщо ви є власником чи працівником гуртівень, магазинів, і можете допомогти, слід повідомляти Спілку багатодітних сімей Львівщини «Щаслива родина».
  • подарувати нові портфелі чи інші речі для школярів. Можна приносити їх в Бібілотеку «Сихів» № 33 на вул. Хуторівка, 24.
  • перерахувати кошти:

 

Рахунок спілки: UA 133 052 990 000 026 003 041 011 274

МФО 325 321

ЄДРПОУ 35047215

Картка спілки: 5169 3305 2002 4362

Призначення платежу: Канцтовари

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!