Львів’ян просять допомогти безхатченку, який живе у лісі

12814 0
Найбільше чоловік потребує продуктів та одягу.
Фото: Фейсбук

Фото: Фейсбук

Чоловік, який живе вже певний час у брюховицькому лісі потребує допомоги. Через релігійні погляди його вигнали з дому. Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав львів’янин Іван Данилів.

Читайте також: Львів’ян просять долучатися до закупівлі продуктів, щоб нагодувати бездомних та потребуючих

«Друзі, мабуть багато хто читав у мережі про чоловіка, який живе у брюховицькому лісі. Сьогодні знайшов його та поспілкувався. Пан Роман – людина з порушеннями слуху, тому спілкувалися через переписку. Розповів, що через релігійні погляди його вигнали з дому, і він уже багато років так живе, і як він написав: «очікую другого пришестя Христа», – зазначає Іван Данилів.

Читайте також: Львів'ян просять приносити теплий одяг та взуття для бездомних

Усі, хто має бажання допомогти, Іван Данилів просить зібрати продукти та одяг. Оскільки чоловік харчується переважно натуральними продуктами: хліб, каші, овочі, їх потреба найбільша.

Для тих, хто вирішив допомогти, Іван Данилів просить його написати в приватні повідомлення.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!