Львів’ян просять допомогти дівчинці з рідкісною вадою розвитку легень

7524 0
Батьки просять допомогти у зборі 32 тисяч доларів на лікування.
Фото: Цех доброти

Фото: Цех доброти

Львів’ян просять допомогти 4-річній Вікторії, у якої з народження хвороба Рандю-Ослера Вебера. Про це повідомили в організації «Цех доброти».  Хвороба Рандю-Ослера Вебера – це спадкове захворювання, в основі якого лежить неповноцінність судинного ендотелію, в результаті чого утворюються множинні ангіоми (судинні пухлини) та телеангіектазії (розширення дрібних судинок). 

«Постійно високий рівень гемоглобіну, легенева гіпертензія та низька сатурація, постійний пожиттєвий прийом кроворозріджуючих препаратів - це те, з чим живе Вікуся день у день», – пишуть в Організації. 

У дівчинки від народження все почалося з носових кровотеч,посиніння губ, шкіри та пальців. Артеріо-венозна мальформація є дуже рідкісною вродженою вадою розвитку легень, при якій виникає патологічне сполучення між артеріями та венами легень.

Найтяжчими у цій хворобі є легенева кровотеча, абсцес, хвороби серця та інсульт. Крім того, дівчинка не може перебувати на сонці. 

Читайте також: На підтримку Вікторії з атрофією м'язів у Львові влаштовують благодійний фестиваль 

В Україні з лікуванням такої хвороби важко, адже лікарі відмовляються лікувати дитину. Нещодавно батьки отримали відповідь від медиків з Ізраїлю, де сказали, що приймуть дівчинку на дообстеження, однак рахунок у розмірі 32 тис. доларів батькам важко оплатити. 

Допомогти сім’ї можна, зробивши швидку пожертву тут або за реквізитами

PayPal: [email protected] (з позначкою для Романенко Вікторії)

ПриватБанк (карта мами) 4149 4991 4354 1744

Романенко Анна Сергіївна

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!