Львів’ян просять допомогти найнижчій мамі України, яка бореться з онкологією

21597 0
Два роки тому Марія Українець з Червонограда втратила чоловіка, а нещодавно помер від раку її батько.
Фото: Фейсбук

Фото: Фейсбук

Марії Українець, яка мешкає у Червонограді та є найнижчою матір’ю України, бореться з онкологією і потребує допомоги небайдужих. Про це повідомила львівська волонтерка Уляна Флишко.

Читайте також: Львів’ян просять допомогти вчительці, яку збив водій авто і втік

Марія Українець вже перенесла операцію на щитовидній залозі. Два роки тому вона втратила чоловіка, а нещодавно помер від раку і її батько.

Десять років тому, у 2011 р. сталося справжнє диво – найнижча жінка в Україні не лише завагітніла, а й народила, хоча лікарі навіть не давали надій на це. Від кохання з майже двометровим чоловіком, у пологовому відділенні Львівської обласної клінічної лікарні у них народилася дівчинка, яку назвали Веронікою.

За 10 років життя Марії змінилося – вона втратила коханого, у неї були проблеми зі здоров'ям, зокрема, жінка перенесла операцію на щитовидній залозі.

Читайте також: Львів’ян просять допомогти сироті, якому потрібна реабілітація після ДТП

Зараз Марія Українець бореться з онкологією, у травні має відбутися чергова хіміотерапія.

Усі, хто хоче допомогти Марії, просять переказувати кошти на рахунок Благодійного фонду «Здійснити мрію» та вказувати у позначці «Для Марії Українець».

Реквізити Благодійного фонду «Здійснити мрію» (в гривнях):

Код отримувача: 43141120

Назва банку: Західне ГРУ АТ КБ «Приватбанк»

Рахунок отримувача у форматі IBAN: UA453052990000026004031002786

Номер карткового рахунку БФ «Здійснити мрію»: 5169330521401130


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!