Львів’ян просять допомогти придбати медичне обладнання для Сходу

1938 0
Військовий мобільний госпіталь у Красноармійську дуже потребує портативного апарату штучної вентиляції легень «Бриз-Т». Суму на нього треба немалу – близько 150 тис. грн. Львівські волонтери просять містян допомогти придбати медичний апарат, який врятує не одне життя.
фото: facebook.com, aybolit.ua

фото: facebook.com, aybolit.ua

«Трохи коштів ще залишилося від благодійного аукціону «Купи зустріч - допоможи Україні» і ми з великим задоволенням докладемо 20 тис. грн., розуміючи всю вагомість даної покупки, та варто всім разом закачати рукави...» - пише на своїй сторінці у Facebook Ірина Снітинська.

 Пацієнти на Сході дуже потребують допомоги:

- коштами  (Номер картки Приватбанку, на яку можна здійснити оплату: 4149 4978 4033 2169; Отримувач: Снітинська Ірина Володимирівна; Призначення: апарат ШВЛ. З-за кордону зручно здійснювати перекази через систему TransferWise – номер телефону +380677443222);

- волонтерською поміччю (робота переважно в Інтернеті, пов'язана із розповсюдженням інформації);

- організацією заходів та діями, спрямованими на залучення та збір коштів;

- поширенням інформації.

Звіти про рух коштів на рахунку і придбання можна буде побачити у  альбомі аукціону.

Довідково. Апарат штучної вентиляції легень (ШВЛ) «Бриз-Т» призначений для оснащення транспортних засобів швидкої медичної допомоги та медицини катастроф. Для розширення сфери застосування апарату ШВЛ «Бриз-Т» додатково передбачається його використання при внутрішньолікарняному транспортуванні та використання у відділеннях анестезіології, реанімації та інтенсивної терапії стаціонарних лікувальних закладів за рахунок збереження досить повного набору дихальних режимів і параметрів вентиляції, властивих для стаціонарного варіанту.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!