Львів’ян просять допомогти вчительці, яку збив водій авто і втік

6538 0
Родина постраждалої на операцію взяла кредит у 65 тис. грн.
Фото: Скрін з відео

Фото: Скрін з відео

Львів’ян просять допомогти Марії Іванчук, яку кілька років тому збило авто, а нещодавно їй зробили складну і дорогу операцію. Щоб прооперувати жінку, сестра постраждалої у ДТП взяла велику суму кредиту в банку. Про це нас своїй сторінці у Фейсбуці повідомила львівська волонтерка Уляна Флишко.

Марія Іванчук є вчителькою сільської школи. Менше двох років, повертаючись із церкви поблизу її ж дому, у селі Пикуловичі, жінку переїхав автомобіль. Перелякавшись відповідальності та не надавши вчасно допомоги, водій утік. Унаслідок цього жінка отримала важкі травми. Попри сильний біль і моральне виснаження травмована власними силами намагалася тренувати ноги, відновлюючи таким чином їхні функції.

Читайте також: Львів’ян просять допомогти сироті, якому потрібна реабілітація після ДТП

Нещодавно Марію Іванчук прооперували у львівській лікарні швидкої медичної допомоги. На це сестра постраждалої у ДТП взяла велику суму кредиту в банку, оскільки таких великих коштів в освітянки не було. Вартість операції становила 65 тис. грн. Попереду ще довготривалий реабілітаційний період, який дасть жінці шанс знову ходити.

Усіх небайдужих просять фінансово допомогти Марії Іванчук, яка б змогла погасити фінансовий борг та розпочати реабілітацію.

Допомогу можна переказувати на картковий рахунок Благодійного фонду «Здійснити мрію». Просять вказувати позначку «На лікування Марії Іванчук».

Реквізити Благодійного фонду «Здійснити мрію» (в гривнях):

Код отримувача: 43141120

Назва банку: Західне ГРУ АТ КБ «Приватбанк»

Рахунок отримувача у форматі IBAN: UA453052990000026004031002786

Номер карткового рахунку БФ «Здійснити мрію»: 5169330521401130


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!