Львів'ян просять допомогти врятувати хвору дівчинку

6451 0
Дівчинка потрапила в реанімацію з діагнозом двобічна бактеріально-деструктивна пневмонія, двобічний піоторакс, гнійний перикардит, серцевосудинна, дихальна, ниркова недостатність.
фото: mediarnbo.org

фото: mediarnbo.org

Як пише на своїй сторінці у Facebook керівниця Благодійного фонду «Крила надії» Наталія Ліпська, в дівчинки діагностували низку хвороб. Їй 1 рік і 9 місяців, зараз вона знаходиться в реанімації. "Маємо чергову "волонтерсько-лікарську дитину", рятувати прийдеться нам з вами всім разом, бо на родину надії ніякої",  розповідає Наталія Ліпська.

Мамі хворої дівчинки 13 років, недавно вона народила ще одну дитину. Як додала Наталія Ліпська в коментарях до запису, йдеться про родину ромів. Для лікування і перебування в лікарні потрібні медикаменти, памперси та спецхарчування. Перелік медикаментів: тієнам, коломіцин, добутамін та нутрізон.

Читайте також: Хворому на лейкемію юнаку потрібні донори крові

Також можна надсилати кошти за реквізитами ПриватБанку:

4731 2171 0995 3453 (Ліпська Н.С)
5169 3305 1136 7333 (Ліпська Н.С. БФ "Крила надії" – карта фонду, лише для клієнтів ПриватБанку

Призначення платежу – "добровільна пожертва реанімація".

Переглянути реквізити фонду можна за посиланням.
 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!