Львів’ян просять допомогти зібрати кошти на комплектацію апаратів штучного дихання для ОХМАТДИТу

2579 0
Загалом на придбання комплектуючих для реанімації необхідно 180 тисяч гривень.
Фото: ukrinform.com

Фото: ukrinform.com

Благодійний фонд «Крила надії» просить допомогти зібрати кошти на комплектацію апаратів штучного дихання для лікарні «ОХМАТДИТ», повідомляють на Facebook-сторінці фонду.

«Вчора до реанімації ОХМАТДИТу швидка привезла немовлятко, якому було всього чотири години від народження. Дитину алярмово підключили до апарату штучної вентиляції легень, чим врятували їй життя. Вже цілу добу вона дихає разом з апаратом. Поруч з нею у палаті реанімації є ще шестеро діток, яким теж допомагає дихати апарат ШВЛ. Це – максимум, який зараз може прийняти реанімація новонароджених ОХМАТДИТу», — йдеться у повідомленні.

Крім цього, у реанімації лікарні виходять з ладу адаптери (перехідники) до зволожувачів, без яких апарат штучної вентиляції легень не може працювати.

Нині у відділенні є сім апаратів, які працюють і два, які не працюють, оскільки немає ані адаптерів, ані зволожувачів. Тож медикам доводиться інколи відмовляти у допомозі, через відсутність вільного апарату. 

Львів’ян просять допомогти зібрати 180 тисяч гривень для реанімації новонароджених, аби закупити температурні датчики, перехідники для зволожувачів дихальних контурів та камер.

Реквізити картки 

ПриватБанк 5169330511367333

Призначення платежу — на «реанімацію».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!