Львів’ян просять допомогти зібрати великодні гостинці для українських воїнів

1154 0
На Схід військовий капелан ПЦУ планує вирішити уже цієї неділі.
фото: vkurse.ua

фото: vkurse.ua

Військовий капелан ПЦУ, настоятель Свято-Покровському храму у Львові-Рясному, о. Михайло Дулька закликає небайдужих долучитися до збірки, принісши гостинці українським воїнам, повідомляє Духовна велич Львова.

Читайте також: Львів'ян просять допомогти зібрати великодні кошики для покинутих літніх людей. Як долучитися

Вирушити у поїздку планують вже цієї неділі, 25 квітня.

«Друзі! 25 квітня вирушаємо на Схід до наших побратимів та посестер. Не дивлячись на те, що в кожного на слуху і вустах тема Сovid-19, не треба забувати про наших захисників військових, які тримають оборону з нашим видимим ворогом. Усі бажаючі можуть долучитися та принести паску та інші гостинці в Свято-Покровський храм Православної Церкви України, що в мікрорайоні Рясне-2 (біля дитячого садочку)», – закликає о. Михайло Дулька.

Храм буде відчинений у суботу та неділю з 9.00 до 18.00 год. Усе зібране передадуть воїнам в ООС.

Телефон для зв’язку: 098 252 11 16 – отець Михайло.

Нагадаємо, гостинці для солдатів готують капела «Дударик», Гарнізонний храм Петра і Павла та Будинок офіцерів. Планують зібрати паски, ковбасу, яйця, вафлі, газовану воду та короткі листи з побажанням-привітанням нашим воїнам.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!