У львівському парку культури просять не красти фігури з арт-вертепу

2084 0
У ніч з 31 грудня на 1 січня з Парку вкрали фігуру царя Ірода.
фото ірини вовк

фото ірини вовк

У Львові невідомі викрали фігуру царя Ірода з арт-вертепу, який напередодні встановили в Парку культури і відпочинку імені Богдана Хмельницького. Про це у коментарі  Tvoemisto.tv повідомила прессекретарка Парку Ірина Вовк.

Випадок трапився в ніч з 31 грудня на 1 січня. Невдовзі фігуру царя допомогли повернути небайдужі львів’яни, однак понівеченого і зламаного.

Читайте також: У львівському Парку культури планують відкрити майданчик для вигулу собак

«Завдяки камерам з'ясували, що царя копали і в результаті таки зламали, а потім відтягнули від місця арт-вертепу. Небайдужі, побачивши наш пост у Фейсбук, допомогли знайти "тіло" царя», – йдеться в дописі на сторінці Парку культури в Фейсбуку.

Додамо, що всі елементи царя зроблені з дерева, а персонажів малювали львівські та українські художники водотривкими фарбами. Такий вертеп став подарунком для міста, а всі розписи митці зробили безкоштовно.

Ольга Коваль

Фото Ірини Вовк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!