Львівֹ’ян закликають у неділю принести до храмів продукти для бідних

2096 0
Церква відзначатиме День убогого.
Фото: З відкритих джерел

Фото: З відкритих джерел

Глава Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Святослав закликає цієї неділі, 15 листопада, прийти до храмів з продуктами для бідних, повідомляє Департамент інформації УГКЦ.

За словами предстоятеля УГКЦ, Церква відзначатиме День убогого, тому всі вірні усього світу повинні простягнути руку тим, хто потребує допомоги.

Читайте також: Перше правило – мовчати про коронавірус. як переживають карантин бездомні у Львові

«Ми зробимо одну конкретну акцію, яка називатиметься «Нагодуй бідного». Щоб простягнути свою руку до Божої руки, наступної неділі в усіх наших парафіях в усьому світі ми принесемо до храмів харчі, щоб нагодувати вбогих. Будьте певні, ми винесемо з храму  більше духовних дарів, ніж принесемо матеріальних», – каже Отець і Глава Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Святослав.

Предстоятель УГКЦ навів слова Папи Франциска, який каже, що саме через убогих сьогодні Господь Бог простягає свою руку до нашого суспільства, до сучасної людини.

Читайте також: «Оселя» біля Львова, яка допомагає бідним, лишилася без засобів існування. Як допомогти

«Даючи милостиню, ми більше приймаємо, ніж даємо. Даючи милостиню, ми справді покриваємо багато власних гріхів. Даючи милостиню, ми беремо Бога за руку, яку Він через потребуючого сьогодні простягає до нас», – каже Блаженніший Святослав.

Нагадаємо, збірку присвячену до Дня бідного уже розпочали у церкві Введення у храм Пресвятої Богородиці, що на вулиці Чукаріна,5. Просять приносити продукти довготривалого зберігання.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!