Львів'ян закликають повідомляти про російський шансон у маршрутках

12368 3
Міський голова Львова Андрій Садовий закликав львів’ян телефонувати на гарячу лінію міста, якщо водій маршрутки слухає музику, палить або говорить по телефону. Про це повідомляє кореспондент Tvoemisto.tv.
фото: galka.if.ua

фото: galka.if.ua

Сьогодні під час сесії міськради, відповідаючи на запит депутата Львівської міської ради Івана Гринди про недопустимість звучання російської музики у львівському транспорті під час війни, Андрій Садовий закликав мешканців негайно повідомляти про порушення норм поведінки на гарячу лінію міста.

До порушень, на які можуть скаржитися львів’яни, також відносять: паління водія та  розмови по телефону. Підприємства, у яких працюють такі водії, штрафуватимуть.

Мер Львова також доручив управлінню транспорту і зв’язку міськради посилити контроль за виконанням перевізниками умов договорів.

Повідомити про російську музику в салоні маршрутки, паління водія чи розмову по телефону можна за номерами: 297-59-11, 297-59-99.

Читайте також: У Львові створюють карту закладів, де звучить російська попса

Опублікувала Ганна Беловольченко

 


Читайте також:
18 Липня, 2016 01:43
Юля Не згідна категорично... ті бідні "маршрутчики" по жарі їздять цілими днями і мають право слухати музику яка їм до вподоби... особисто мене більше дратує коли на всю маршрутку увімкнені новини... від них хочеться відпочити.. а музика, якою б вона не була, на 15 хв дороги вам не нашкодить...
15 Липня, 2016 01:58
Марія Було б добре, якщо би ці номери працявали. Вже кілька раж намагалась додзвонитись, але нажаль, ніхто не відповідав!!!
14 Липня, 2016 18:54
Сергій Було б добре якби повідомляли ще про порушення ПДР. Кожен день бачу як наша нова поліція зариває очі на порушення водіями маршруток ПДР. Складається таке враження що водіям купують ЗЕЛЕНИЙ КОРИДОР.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!