Львів’ян закликають придбати смачні паски на підтримку соціальних проєктів УГКЦ

1221 0
Виручені кошти скерують на соціальні проєкти «Фундації Духовного Відродження».
фото: соцмережі

фото: соцмережі

Львів’ян запрошують долучитися до підтримки соціальних проєктів придбавши смачну паску до свого святкового столу. Ініціативу створили працівники «Святоюрської кав’ярні», яка діє при благодійній організації «Фундація Духовного Відродження» УГКЦ, повідомляє Духовна велич Львова.

Читайте також: Безпечна сповідь і чистота у серці. Як у Львові на карантині проводять Таїнство сповіді

Відтак, кожен охочий, за доступними цінами може придбати паски та деякі інші великодні смаколики, а всі виручені кошти будуть скеровані на соціальні проєкти Благодійної організації «Фундація Духовного Відродження».

«Правдиві, добрі паски з натуральних продуктів, як в народі кажуть зі сільських продуктів. Смачні баранці, з того ж тіста, що і паски, дуже смачні. Великодні пряники з розписом, красиві і дуже смачні, не засушені, легко кусаються і в міру солодкі», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Це не буде звичний формат. У Львові визначать, як святкуватимуть Великдень і день міста

Ціни на паски стартують від 25 грн, а на баранці – від 30 грн. Також можна придбати різнокольорові яйця, пташата та курчата.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!