Львівян закликають здати кров для порятунку трирічного хлопчика

6577 0
Для донорства підходять лише чоловіки з 3+ або 3- групою крові.
Фото: blogemia.com

Фото: blogemia.com

У Львові небайдужих закликають стати донором крові для трирічного Лук'яна. Біда трапилась у сім’ї львівських журналістів. У їхнього трирічного сина діагностували – лейкоз. Терміново потрібна кров 3+ або 3- групи, для донорства підходять лише чоловіки, про це на своїй сторінці у Фейсбук пише батько хлопця Юрій Пиженков.

Для Лук’яна Пиженкова потрібна кров групи 3+ або 3-, семи-десяти добровольців. Для донорства підходять чоловіки віком від 18 до 40 років. Прийти потрібно у понеділок, 9 листопада, вранці у Львівський обласний центр служби крові, що на вул. Пекарській,69 у Львові. Перед здачею крові необхідно зробити аналіз.

Потрібно звертатися в кабінет №1 до Ігоря Михайловича. При здачі крові вказувати «для Пиженкова Лук’яна».

Львівський обласний центр служби крові розташований на вул. Пекарській, 69. Деталі щодо вимог до донорів можна довідатись за телефоном (032) 276 97 68. Донорами можуть бути чоловіки від 18 до 40 років.

 


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!